През следващия месец компанията Netflix ще представи първата версия на услугата

...
През следващия месец компанията Netflix ще представи първата версия на услугата
Коментари Харесай

Netflix ще предлага стрийминг услуга на половин цена, но с реклами

През идващия месец компанията Netflix ще показа първата версия на услугата си за стрийминг на видео с реклами, с което ще даде опция на по-пестеливите фенове да гледат множеството от предаванията с огромна отстъпка в подмяна на това да се примирят с спиранията за реклами, съобщи Асошиейтед прес.

Дебютът на услугата с реклами е плануван за 3 ноември, в миг, когато Netflix  се пробва да обърне наклонността за понижаване на броя на клиентите. Тя ще коства 7 $ на месец в Съединени американски щати, което е 55% понижение по отношение на най-популярния проект на Netflix за 15,50 $ на месец, който е без реклами.

Тази услуга ще бъде пусната в Австралия, Бразилия, Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Корея, Мексико, Испания и Англия, се споделя в известие на основния действен шеф на компанията Грег Питърс.

Освен че би трябвало да се примирят с почти четири до пет минути реклами на всеки час гледане, клиентите на Netflix , които предпочетат по-евтината услуга, няма да могат да теглят телевизионни излъчвания и филми, с цел да ги гледат, когато устройствата им са офлайн. Питърс също по този начин съобщи, че някои от стратегиите, налични в услугата без реклами, няма да бъдат включени във версията с реклами поради лицензионни проблеми.

В продължение на 15 години след основаването си Netflix беше без реклами, само че преди шест месеца компанията от Лос Гатос, Калифорния, реши да тръгне в нова посока, откакто регистрира първата си загуба на клиенти от повече от десетилетие.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР